Cum îţi dai seama când ţi-ai câştigat cu adevărat independenţa?

Când poţi face cadou soţului sau soţiei o excursie de şase săptămâni în jurul lumii, cu escale oriunde ţi-ai dori, iar la întoarcere să constaţi că afacerea ta este mai înfloritoare decât era când ai plecat. Aceasta este independenţa.

Când iţi poţi permite să ai:


  • casa pe care ţi-o doreşti

  • maşina pe care ai visat-o

  • cel mai performant echipament audio-video

  • cele mai bune şcoli pentru copiii tăi

  • vacanţe exotice în fiecare an.Pe scurt, adevărata libertate înseamnă să ai câţi bani doreşti pentru a-i cheltui cum doreşti.

Vreţi să ştiţi cum puteţi avea această libertate? Secretele se află în aceaste pagini. Vă rugăm să le citiţi cu atenţie.

Ce se întâmplă cu noi? Schimbările economice şi legislative determină afacerile de mică anvergură de pretutindeni să-şi închidă porţile. Dar şi companii mari, cu tradiţie, precum IBM şi AT&T concediază mii de oameni în fiecare an.

O familie obişnuită trebuie să aibă mai multe locuri de muncă ca niciodată numai pentru a se putea întreţine. Ce putem face în aceste vremuri tulburi pentru a ne descurca în viaţă? Uitaţi de răspunsurile tradiţionale de genul "găseşte-ţi o slujbă bună". Au trecut vremurile când după 40 de ani de muncă într-o mare companie puteai primi o pensie bună. Să începi o afacere personală de mică anvergură, cum ar fi un magazin sau un restaurant, este şi mai riscant. 80 % din afacerile noi eşuează în primii 5 ani, iar dintre acestea majoritatea în decursul primilor 2 ani.
Nici franciza nu este răspunsul. Costurile aproximative pentru începerea unei asemenea afaceri sunt de minimum 50.000 USD. Chiar şi în acest caz veţi munci pentru venituri minime timp de câţiva ani, vânzând produse sau servicii în beneficiul altor persoane. Nu este foarte încurajator, nu-i aşa?

Dar există o soluţie! De ce să nu te alături celor 8000 de persoane care zilnic încep propria lor afacere cu sediul acasă? Începând prin a lucra part-time, cu aproape nici o investiţie şi beneficiind de instruire de vârf oferită de conducători experimentaţi, poţi să-ţi îmbunătăţeşti stilul de viaţă şi independenţa finaciară pe care ne-o dorim toţi.

Despre ce fel de afacere este vorba? Este ceea ce revista "SUCCESS" (din SUA) o numeşte "cea mai sigură cale a anilor '90 pentru a ajunge la consumatori". Este vorba de marketing în reţea şi iată de ce acesta este atât de profitabil pentru o persoană obişnuită, cu venituri medii. În vânzarea tradiţională, produsele sunt transferate între producător şi consumatorul final de un număr mare de oameni care, fiecare, îşi iau partea de profit fără a duce nici o transformare în sensul creşterii valorii calitative a produsului. În vânzarea sau marketing-ul în reţea, produsele merg de la producător direct către o reţea de distribuitori independenţi care negociază direct cu consumatorul final. Distribuitorii independenţi primesc banii care în mod obişnuit sunt alocaţi transportului mărfii, magazinajului şi manipulării acesteia precum şi reclamei care este necesară pentru orice lanţ de distribuţie convenţional. Fiecare distribuitor vinde produsele pe baza rezultatelor obţinute personal în consum şi distribuţie, mai ales în această perioadă în care scepticismul consumatorului creşte, aceasta fiind cu adevărat "cea mai puternică modalitate de a convinge consumatorul". De fiecare dată când un distribuitor cumpără produse, distribuitorul care l-a înrolat în reţea, precum si toţi cei aflaţi pe liniile superioare în structură, primesc bonusuri. Acestea se plătesc lunar şi poartă numele de venit net şi îşi au sursa în totalul rezultat din cumpărările efectuate de organizaţia unui distribuitor.

Cu Heritage Health Products poţi obţine un venit net incredibil!