Somn uşor, cu Heritage E-Lite NiteContinuând seria produselor de slăbit, astăzi vă vom prezenta Heritage E-Lite Nite, un produs de noapte. Ţinând cont că seara funcţiile vitale ale organismului scad în intensitate şi procesul de refacere îşi începe activitatea, necesităţile organismului sunt diferite. De aceea, oamenii de ştiinţă americani au conceput produsul de noapte, astfel încât procesul de slăbire să continue.

Combinaţia de aminoacizi, vitamine, minerale şi plante propusă are ca scop refacerea masei musculare a organismului, întărirea sistemului imunitar, înlocuirea energiei consumate din lipide pe timpul zilei cu proteine, pentru revenirea la o compoziţiei a masei corporale normală, de aproximativ 15% lipide şi 40% proteine. Mai concret, să nu arătăm mai slăbiţi şi să nu ne simţim mai vlăguiţi în unele regiuni ale corpului, cum ar fi faţa, zona fesieră, braţele, pieptul, prevenind astfel ptoza dermului (căderea dermului), remodelând corpul şi dându-i o linie plăcută şi armonioasă. Acest lucru va avea un rezultat şi mai bun dacă vă veţi antrena zilnic timp de o oră. De aceea, recomandăm produsul în special persoanelor la care greutatea corporală este normală, dar raportul dintre proteine şi lipide nu este corect, celor care au anemie sau au slăbit brusc din diferite motive. Nu trebuie să-i uităm nici pe sportivi, care au ca scop menţinerea masei musculare sau creşterea ei. Această sarcină este îndeplinită cu succes de aminoacizii L-Ornitină, L-Arginină, L-Lisină şi L-Tirosină, care mai au şi alte efecte benefice: regenerarea celulelor hepatice, un tranzit intestinal mai bun, absorbţia calciului, regenerarea părului, dinamizarea funcţiilor mentale şi a metabolismului, precum şi refacerea potenţei masculine. Vitaminele B6, C şi mineralele din compoziţie, potasiu şi crom, vin să participe la sintetizarea proteică, acestea favorizând formarea colagenului, sinteza hormonilor anti-stress, activarea enzimelor, menţinerea integrităţii celulare, a echilibrului hidric al organismului şi, foarte important, reducerea senzaţiei de foame, în special la persoanele care au tendinţa de a se trezi noaptea şi de “a da târcoale” pe la bucătărie.

Plante ca valeriana, cimicifuga, menta, humulus lupulus, scutellaria, lucrând sinergic între ele şi cu substanţele din compoziţie, vor avea un efect sedativ, antibacterian, diuretic, vasodilatator, antiinflamator, stimulant respirator, calmant, antihipertensiv asupra organismului, completând astfel produsul. Nu există nici un fel de contraindicaţii în ceea ce priveşte folosirea lui de către persoanele adulte. Pentru copii sau femei însărcinate, recomandăm întotdeauna sfatul medicului.

Radu Pitulea
Nutriţionist