Sistem ososPromotional: Livrare gratuita in toata tara, prin posta sau curier rapid, pentru comenzi de minim 150 lei. Pentru valori mai mici: livrarea prin Posta Romana 10 lei, prin curier rapid 25 lei*.

*Expedierea produselor prin curierat rapid se face numai in cazul platii in avans, dupa primirea dovezii de plata (ordin de plata, transfer online etc) de la client, prin e-mail, la office@heritage.ro, sau fax la 0213206137.

Complete

Supliment de înaltă calitate, conţine 40 de vitamine, minerale, enzime,aminoacizi, plante, coenzima Q10, Octacosanol (derivat din germeni de grâu). Creşte rezistenţa organismului. Este un supliment ideal în programul de reducere a greutăţii.

pret: 150 LEI
180 tablete
detalii

Cat's Claw (Gheara Mâţei)

Adjuvant în tratamentul bolilor dermatologice, alergice, artritelor, infecţiilor virale, sindromului premenstrual şi tulburărilor imunitare. Proprietăţi imunostimulatoare, antitumorale, antioxidante, antivirale şi antiinflamatorii.

pret: 150 LEI
120 capsule
detalii

Mobility

Ajută la reducerea dramatică a inflamaţiilor şi poate acţiona ca un analgezic. Recomandat în afecţiuni musculare sau ale oaselor, precum artrite reumatoide, osteoartrite sau gută.

pret: 150 LEI
120 capsule
detalii

Osteo Guard

Conţine o formă de calciu foarte uşor absorbabil, denumită microcristale de hidroxiapatită (MCHC), cu adaos de vitamina D şi bor. Este o formulă specială, care echilibrează calciul şi magneziul din organism.

pret: 150 LEI
120 tablete
detalii

Olakino Noni

Fructul Noni a fost folosit în medicina tradiţională din Sud-Estul Asiei, Australia, Filipine, Guam, Insulele Marshall, Tahiti şi Insulele Hawaii

pret: 150 LEI
90 capsule
detalii

Artrosalz gel

ACTIUNE Calmarea durerilor musculare si articulare cauzate de artrite, contuzii usoare si suprasolicitari musculare.

pret: 25.50 LEI
175 ml
detalii

Kinetic gel

Traumatisme (fracturi, luxatii, entorse, hematoame, intinderi musculare, tendinite, miozite, sinovite, bursite, fasceite), tromboflebita, tratarea inflamatiilor si durerilor cauzate de reumatism inflamatoriu sau degenerativ, artroze, contuzii, crampe musculare, contractura musculaturii paravertebrale dupa stres prelungit sau efort fizic sustinut, status post operator precoce, imobilizari prelungite post interventii chirurgicale si ortopedice, viroze respiratorii, pneumopatii, sindroame febrile de diverse cauze.

pret: 26 LEI
175 ml
detalii

Ortogel Herbal

Calmarea durerilor reumatice, a durerilor cauzate de contuzii usoare, medii si de suprasolicitari musculare. Are proprietati revulsive de stimulare a circulatei periferice.

pret: 28 LEI
175 ml
detalii

Apireven crema

Produsul este o cremă de masaj cu un bogat conţinut în substanţe naturale menite să menţină starea de conform a muşchilor şi articulaţiilor precum şi să asigure relaxarea musculară.

pret: 20 LEI
30 g
detalii