Sistem muscularPromotional: Livrare gratuita in toata tara, prin posta sau curier rapid, pentru comenzi de minim 150 lei. Pentru valori mai mici: livrarea prin Posta Romana 10 lei, prin curier rapid 25 lei*.

*Expedierea produselor prin curierat rapid se face numai in cazul platii in avans, dupa primirea dovezii de plata (ordin de plata, transfer online etc) de la client, prin e-mail, la office@heritage.ro, sau fax la 0213206137.

Complete

Supliment de înaltă calitate, conţine 40 de vitamine, minerale, enzime, aminoacizi, plante, coenzima Q10, Octacosanol (derivat din germeni de grâu). Creşte rezistenţa organismului. Este un supliment ideal în programul de reducere a greutăţii.

pret: 150 LEI
180 tablete
detalii

Platinum

Cei mai puternici antioxidanţi naturali, oligomerii de proantociani (OPC). O combinaţie sinergică de scoarţă de pin şi seminţe de struguri, împreună cu bioflavonoide. Împiedică formarea radicalilor liberi şi îmbunătăţeşte activitatea vasculară.

pret: 150 LEI
90 capsule
detalii

Apireven crema

Produsul este o cremă de masaj cu un bogat conţinut în substanţe naturale menite să menţină starea de conform a muşchilor şi articulaţiilor precum şi să asigure relaxarea musculară.

pret: 20 LEI
30 g
detalii