Sistem circulatorPromotional: Livrare gratuita in toata tara, prin posta sau curier rapid, pentru comenzi de minim 150 lei. Pentru valori mai mici: livrarea prin Posta Romana 10 lei, prin curier rapid 25 lei*.

*Expedierea produselor prin curierat rapid se face numai in cazul platii in avans, dupa primirea dovezii de plata (ordin de plata, transfer online etc) de la client, prin e-mail, la office@heritage.ro, sau fax la 0213206137.

Cat's Claw (Gheara Mâţei)

Adjuvant în tratamentul bolilor dermatologice, alergice, artritelor, infecţiilor virale, sindromului premenstrual şi tulburărilor imunitare. Proprietăţi imunostimulatoare, antitumorale, antioxidante, antivirale şi antiinflamatorii.

pret: 150 LEI
120 capsule
detalii

Memory Plus

Produs revoluţionar din extract din frunză de Ginkgo Biloba, îmbunătăţit cu colina, inositol şi complexul de vitamine B. Recomandat pentru mărirea capacităţii de memorizare şi îmbunătăţirea nivelul energetic al organismului.

pret: 150 LEI
90 tablete
detalii

Olakino Noni

Fructul Noni a fost folosit în medicina tradiţională din Sud-Estul Asiei, Australia, Filipine, Guam, Insulele Marshall, Tahiti şi Insulele Hawaii

pret: 150 LEI
90 capsule
detalii

Platinum

Cei mai puternici antioxidanţi naturali, oligomerii de proantociani (OPC). O combinaţie sinergică de scoarţă de pin şi seminţe de struguri, împreună cu bioflavonoide. Împiedică formarea radicalilor liberi şi îmbunătăţeşte activitatea vasculară.

pret: 150 LEI
90 capsule
detalii

Gel Venotonic

ACTIUNE: tonic venos, stimulent al circulatiei sanguine, dureri ale afectiunilor circulatorii, tromboflebite, artrite

pret: 22 LEI
175 ml
detalii

Propoliv extract

Combinatie sinergica de compusi naturali cu actiune antioxidanta ( polifenoli) ce ajuta la protejarea celulelor organismului impotriva actiunii nocive a radicalilor liberi.

pret: 42 LEI
30 tablete
detalii

Polen granule

Polenul recoltat de albine este un produs natural dietetic pentru toate vârstele. Polenul recoltat de albine se prezintă sub formă de ghemotoace (granule) aşa cum sunt colectate de către albine, de diferite culori (polen poliflor sau monoflor).

pret: 18 LEI
150 g
detalii

Propoliv Extract - Junior

- Contribuie la mentinerea unui sistem imunitar sanatos - Ajuta la mentinerea bunei sanatati a sistemului respirator si a sistemului digestiv - Ajuta la mentinerea unui sistem imunitar sanatos - Contribuie la mentinerea bunei functionari a ficatului - Ajuta in tulburari dispeptice de etiologie variabila

pret: 43 LEI
60 tablete
detalii