Pentru slabitE-Lite Azul

Heritage® E-Lite Azul este un produs UNIC, formulat special pentru a furniza organismului o stare de bine din punct de vedere fizic, mental şi emoţional, ceea ce ne face să ne simţim mai supli şi mai tineri. Heritage® E-Lite Azul a fost formulat pentru ca organismul să ardă grăsimile şi să echilibreze sistemul imunitar, oferindu-i mai multă energie şi încetinind procesul de îmbătrânire celulară. Una din cele mai importante caracteristici ale Heritage® E-Lite Azul este aceea de a se concentra asupra uneia din cauzele principale ale supraponderalităţii: DEZECHILIBRUL SISTEMULUI IMUNITAR, ceea ce duce la ACUMULAREA DE GRĂSIMI.

Te ajută la arderea grăsimilor, echilibrarea sistemului imunitar şi să te simţi mai tînăr!
Heritage® E-Lite Azul este un produs UNIC, formulat special pentru a furniza organismului o stare de bine din punct de vedere fizic, mental şi emoţional, ceea ce ne face să ne simţim mai supli şi mai tineri. Heritage® E-Lite Azul a fost formulat pentru ca organismul să ardă grăsimile şi să echilibreze sistemul imunitar, oferindu-i mai multă energie şi încetinind procesul de îmbătrânire celulară. Una din cele mai importante caracteristici ale Heritage® E-Lite Azul este aceea de a se concentra asupra uneia din cauzele principale ale supraponderalităţii: DEZECHILIBRUL SISTEMULUI IMUNITAR, ceea ce duce la ACUMULAREA DE GRĂSIMI.
Dezechilibrul sistemului imunitar este pe de o parte provocat de rezistenţa organismului la insulină, produsă din cauza consumului de zaharuri simple şi a amidonului, dând naştere unui cerc vicios. În momentul în care se activează, sistemul imunitar eliberează agenţi inflamatori, mai bine cunoscuţi sub denumirea de citokine. Aceste citokine determină crearea de celule grase şi diminuează sensibilitatea la insulină. La rândul lor, celulele grase generează apariţia mai multor citokine, care dau naştere mai multor celule grase şi tot aşa. Cu alte cuvinte, dezechilibrul sistemului imunitar este provocat de ingerarea excesivă a carbohidraţilor rafinaţi, de anumite infecţii şi de stres. Toate aceste cauze pot genera o creştere a nivelelor de secreţie a citokinelor care duc la inflamaţii, ceea ce generează creşterea notabilă a greutăţii. Heritage® E-Lite Azul a fost creat ca să rupă acest cerc vicios al creşterii greutăţii, prin conţinutul său de ingrediente ce facilitează echilibrul sistemului imunitar. Acest proces va diminua rezistenţa organismului la insulină, stabilizând nivelul glicemiei, reducând în principiu talia, grăsimile şi greutatea. În plus, porneşte o mai bună absorbţie a substanţelor nutritive, având ca rezultat o creştere a energiei fizice, corporale şi mentale. Heritage® E-Lite Azul este UNIC deoarece, pe lângă că ne ajută să ardem grăsimile şi să ne simţim mai uşori, conţine ingrediente puternice anti-îmbătrânire, care ajută organismul să produca celule noi şi puternice, care să permită un aspect mai tineresc şi să dea mai multă energie.

  • Heritage® E-Lite Azul a depăşit toate barierele concurenţei!
  • Acest produs conţine trei categorii de ingrediente: Ingrediente care ajută la creşterea şi menţinerea nivelului energetic. Un grup de ingrediente furnizează în mod direct energie (portocala amară şi ceaiul verde), în timp ce un al doilea grup sprijină metabolismul energetic din interiorul celulelor (acidul alfa-lipoic, trigliceridele cu lanţ mediu, L-Carnitina HCl, Acetil-L-Carnitina şi coenzima Q10). Ingrediente care ajută la menţinerea echilibrului şi stării de sănătate a sistemului imunitar: acidul alfa-lipoic, Acetil-L-Carnitina, coenzima Q10 şi cacaoa. Ingrediente care ajută la reglarea glicemiei: cromul, L-Carnitina HCl şi Acetil-L-Carnitina.
  • Produse complementare lui Heritage® E-Lite Azul: Heritage® Omega 3, Heritage® Di şi Heritage® Emerald Green. Heritage® E-Lite Azul este un produs revoluţionar în lupta împotriva supraponderalităţii, bazat pe conceptul diminuării dezechilibrului sistemului imunitar, ce duce la acumularea de grăsimi.
  • Iată care sunt ingredientele active din Heritage® E-Lite Azul şi caracteristicile lor, pe scurt: • Ceaiul verde – combinaţia de cafeină şi polifenoli cresc termogeneza grăsimii brune (este vorba despre grăsimea de adâncime, nu cea care dă conturul estetic). • Portocala amară (Citrus aurantium) – produce imediat energie. • Acidul alfa-lipoic – protejează şi întinereşte mitocondria celulei, ajută la producerea cantităţii optime de energie; creşte sensibilitatea la insulină, reduce apetitul şi poftele. • Trigliceridele cu lanţ mediu – dau o senzaţie de saţietate şi cresc consumul de energie şi oxidarea grăsimilor. • L-Carnitina HCL – este fundamentală în transportul acizilor graşi cu lanţ lung spre mitocondrie pentru a fi convertiţi în energie. Ajută la reglarea glicemiei prin îmbunătăţirea activităţii celulare. • Acetil-L-Carnitina – este fundamentală în transportul acizilor graşi cu lanţ lung spre mitocondrie pentru a fi convertiţi în energie şi îmbunătăţeşte efectul sistemului antioxidant din organism pentru a conlucra energetic cu acidul alfa-lipoic şi coenzima Q10. Ajută la reglarea glicemiei prin îmbunătăţirea activităţii celulare. • Coenzima Q10 – ajută la conversia alimentelor în energie, fiind un co-factor al producerii de ATP (Unităţi de Energie a Organismului). • Cacaoa (Theobroma cacao) – teobromina şi teofilina din cacao ajută la menţinerea stării de sănătate a sistemului imunitar. • Cromul (polinicotinatul de crom) – îmbunătăţeşte sensibilitatea la insulină, adică stabilizează nivelul glicemiei pentru diminuarea senzaţiei de foame şi a poftelor. Recomandări de administrare pentru adulţi: 1 capsulă cu o jumătate de oră înainte de micul dejun, 1 capsulă cu o jumătate de oră înainte de masa de prânz şi 1 capsulă dupa-amiaza, nu mai târziu de orele 17:00, sau după sfatul specialistului. Se recomandă consumul a minimum 2 litri de apă zilnic. Pentru a avea cele mai bune rezultate, combinaţi produsul cu o dietă echilibrată şi un program de exerciţii fizice. Utilizarea suplimentelor alimentare nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat. Conţinut flacon: 90 capsule. Atenţionări: A nu se depăşi doza zilnică recomandată! Femeilor gravide şi celor care alăptează, persoanelor aflate sub tratament medicamentos sau cărora li se administrează inhibitori de monoamino-oxidază, persoanelor cu hipertensiune arterială sau alte boli cardio-vasculare, persoanelor care doresc mărirea dozei, persoanelor alergice la tiramină sau ciocolată li se recomandă consultarea specialistului înainte de administrare. Precauţii: A nu se lăsa produsul la îndemâna copiilor! A se păstra bine închis, la loc rece şi uscat (15-30°C), ferit de lumina solară directă.
  • Bibliografie: 1. Black, PH. (2006) The Inflammatory Consequneces of Psychological Stress: relationship to insulin resistance, obesity, atherosclerosis and diabetes mellitus type II. Med Hypotheses, 67 (4) 2. De Lorenzo, A; Del Gobbo, V; Premrov, MG; Bigioni, M & Galvano, F. (2007). Normal-Weight Obese Syndrome: early inflammation. Am J Clin Nutr, 85 (1) 3. Duffaut, C; Zakaroff-Girard, A; Bourlier, V; Decaunes, P & Maumus, M. (2009). Interplay Between Human Adipocytes and T-Lymphocytes in Obesity: CCL20 as an adipochemokine and T-lymphocytes as lipogenic modulators. Arterioscler Thromn Vasc Biol, 29 (10) 4. Dulloo, AG; Duret, C; Rohrer, D; Girardier, L & Mensi, N. (1999). Efficacy of green tea extract rich in catechin polyphenols and caffeine in increasing 24-h energy expenditure and fat oxidation in humans. Am J Clin Nutr, 70 (6) 5. Karalis, KP; Ciannogonas, P; Kodela, E; Koutmani, Y & Zoumakis, M. (2009). Mechanisms of Obesity and Related Pathology: linking immune responses to metabolic stress. FEBS J, Epub ahead of print. 6. St. Onge, MP & Jones, PJ. (2002). Physiological Effects of Medium-Chain Triglycerides: potential agents in the prevention of obesity. J Nutr, 132 (3).

    Price: 160

  • Inapoi la lista Print