Pentru slabitPromotional: Livrare gratuita in toata tara, prin posta sau curier rapid, pentru comenzi de minim 150 lei. Pentru valori mai mici: livrarea prin Posta Romana 10 lei, prin curier rapid 25 lei*.

*Expedierea produselor prin curierat rapid se face numai in cazul platii in avans, dupa primirea dovezii de plata (ordin de plata, transfer online etc) de la client, prin e-mail, la office@heritage.ro, sau fax la 0213206137.

E-Lite Azul

Heritage® E-Lite Azul este un produs UNIC, formulat special pentru a furniza organismului o stare de bine din punct de vedere fizic, mental şi emoţional, ceea ce ne face să ne simţim mai supli şi mai tineri. Heritage® E-Lite Azul a fost formulat pentru ca organismul să ardă grăsimile şi să echilibreze sistemul imunitar, oferindu-i mai multă energie şi încetinind procesul de îmbătrânire celulară. Una din cele mai importante caracteristici ale Heritage® E-Lite Azul este aceea de a se concentra asupra uneia din cauzele principale ale supraponderalităţii: DEZECHILIBRUL SISTEMULUI IMUNITAR, ceea ce duce la ACUMULAREA DE GRĂSIMI.

pret: 160 LEI
90 capsule
detalii

E-Lite Nite

Determină eliberarea de hormoni de creştere ce metabolizează grăsimile, formează masa musculară, reglează nivelul colesterolul şi al glicemiei, reduce stress-ul. Completează efectele E-Lite sau îl înlocuieşte în cazul hipertensivilor.

pret: 150 LEI
120 capsule
detalii

Complete

Supliment de înaltă calitate, conţine 40 de vitamine, minerale, enzime,aminoacizi, plante, coenzima Q10, Octacosanol (derivat din germeni de grâu).Creşte rezistenţa organismului.Este un supliment ideal în programul de reducere a greutăţii.

pret: 150 LEI
180 tablete
detalii

E-lite III

Heritage E-Lite III, unul dintre cele mai noi produse din gama noastră destinată controlului greutăţii, se adresează acestui subiect într-un mod unic. Produsul conţine un amestec sinergic de 15 plante, minerale şi aminoacizi.

pret: 150 LEI
180 tablete
detalii

Ursomax 40 CPR

Supliment alimentar, detoxifiant eficient, profilaxia aterosclerozei, controlul sindromului metabolic si profilaxia neoplaziilor, distiroidii (hipotiroidismul functional, iatrogen sau chirurgical, hipertiroidismul necomplicat cu tireotoxicoza), diabetul zaharat de tip I si II; dislipidemie mixta, perioadele de convalescenta; curele de slabire, antihelmintic, edem asociat cu hipertensiune arteriala, guta, pneumopatii, hepatopatii, neurastenie, neoplasme.

pret: 59 LEI
40 tablete
detalii