Pentru pieleMasca pentru acnee S Acne

Tratament intensive pentru revitalizarea tenului, cu proprietati avansate de hidratare si hranire a celulelor pielii datorita aminoacizilor continuti de extractul din namol Pell Amar care curate si purifica porii pielii in profunzime. Masca tratament are rolul de a hidrata si revigora pielea, oferindu-i elasticitate si radiere.

PIELEA ISI RECAPATA FRUMUSETEA SI ASPECTUL SANATOS
Descriere:
Tratament intensive pentru revitalizarea tenului, cu proprietati avansate de hidratare si hranire a celulelor pielii datorita aminoacizilor continuti de extractul din namol Pell Amar care curate si purifica porii pielii in profunzime.
Masca tratament are rolul de a hidrata si revigora pielea, oferindu-i elasticitate si radiere.
Utilizare:
Aplicati o cantitate corespunzatoare pe fata si gat. Asteptati 10-15 minute, apoi indepartati masca cu ajutorul unei dischete demachiante. Folositi de doua ori pe saptamana sau ori de cate ori este necesar.
Ingrediente:
AQUA, GLYCERYL STEARATE, PEG 100-STEARATE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE, CAOLIN, CHAMOMILE RECUTITA EXTRACT, GLYCEROL, MINERAL SALTS AND AMINO ACIDS FROM PELLOID MUD EXTRACT (PELL AMAR), SOLUBLE COLAGEN, STEARIC ACID, TOCOFERYL ACETATE (VIT. E) (and) LECITHIN, SODIUM GLUCONATE, CHAMOMILE OIL, MENTHOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN / PHENOXYETHANOL, CI77891.
Formula:
Nu contine parfum / Testat dermatologic / Nu contine parabeni

Price: 29.50

Inapoi la lista Print