Pentru pieleSare de baie

Acest produs este inspirat din ritualurile de purificare cu ajutorul soluţiilor saline, care erau bazate pe proprietăţile sanctificatoare, purificatoare ale cristalelor de sare. De asemenea, medicina populară valorifică proprietăţile curative ale soluţiilor saline în numeroase tratamente ale pielii, reumatismului, urerilor musculare, ca antiseptic.

CONŢINUT BOGAT DE SĂRURI MINERALE
Descriere:
Acest produs este inspirat din ritualurile de purificare cu ajutorul soluţiilor saline, care erau bazate pe proprietăţile sanctificatoare, purificatoare ale cristalelor de sare. De asemenea, medicina populară valorifică proprietăţile curative ale soluţiilor saline în numeroase tratamente ale pielii, reumatismului, urerilor musculare, ca antiseptic. Produsul contribuie la menţinerea sănătăţii şi funcţiilor pielii, stimulează circulaţia şi nu în ultimul rând induce o stare de relaxare şi prospeţime şi contribuie la eliminarea stresului cotidian. Extract Pell Amar - acţionează ca un generator de energie pentru piele -  conţinut bogat de săruri minerale ce ajută la refacerea rezervei energetice a pielii stresate, are efect de lungă durată în hidratarea epidermei care îşi recapătă aspectul sănătos, devine luminoasă şi fermă, concentrează toate proprietăţile benefice ale soluţiei saline din care provine.
Utilizare:
Se introduc în apa caldă de la 0,5 la 1,5 doze (pliculeţ). Efervescenţa contribuie la uniformizarea principiilor active şi la crearea unui pH favorabil pentru piele. Testele dermatologice au demonstrat o tolerare perfectă a produsului.
Ingrediente:
SALT, SODIUM BICARBONATE, CITRIC ACID, SORBITOL, MINERAL SALTS AND AMINO ACIDS FROM PELLOID MUD EXTRACT (PELL AMAR), FRAGRANCE.
Formula:
Fără parabeni

Price: 48

Inapoi la lista Print