Pentru pieleComplete

Supliment de înaltă calitate, conţine 40 de vitamine, minerale, enzime,aminoacizi, plante, coenzima Q10, Octacosanol (derivat din germeni de grâu).Creşte rezistenţa organismului. Este un supliment ideal în programul de reducere a greutăţii.

Pictogramele egiptene de acum 7000 de ani indicau faptul că nutriţia umană era înţeleasă în mod conştient. Scrieri medicale egiptene din anul 1500 î.C. ofereau metode de vindecare prin regim alimentar pentru diferite afecţiuni. Cu toate acestea, abia acum 70 de ani a fost izolată în laborator prima vitamină. Ştiinţa nutriţiei este relativ nouă, dar recenta explozie de informaţie demonstrează cât de importante sunt suplimentele de hrană. În urmă cu 20 de ani, exista ideea că oamenii au nevoie zilnic de 40-50 nutrienţi diferiţi. Astăzi sunt doctori care consideră că oamenii au nevoie zilnic de 90 nutrienţi! Este cunoscut faptul că vitaminele sunt esenţiale vieţii. Ele reglează metabolismul şi asistă procesele biochimice complexe ale organismului, acţionând împreună cu enzimele (coenzime). Vitaminele trebuie ingerate, ele nu pot fi sintetizate în organism. Asemeni vitaminelor, mineralele îndeplinesc în corpul uman funcţia de coenzime. Ele intervin în transmisia neuronală, contracţia musculară,permeabilitatea celulară, formarea elementelor sângelui, echilibrulacido-bazic şi hidro-electrolitic, în metabolismul proteic şi în producerea de energie. Organismul nostru desfaşoară procese chimice complexe îndeplinind milioane de funcţii în fiecare zi. Acest organism complex are nevoie de componenţi corespunzători - nutrienţi - pentru a-şi îndeplini funcţiile. S-a constatat că este practic imposibil ca, în zilele noastre, să fie asigurat aportul necesar în proteine, carbohidraţi, grăsimi, vitamine şi minerale. Cauzele ar fi poluarea mediului, sărăcirea solurilor şi nu în ultimul rând, procesul preparării termice a alimentelor. Cu stilul de viaţă al secolului XXI, singura cale pentru a ne asigura alimentaţia corespunzătoare este să apelăm la suplimente de hrană. Heritage Complete este un supliment de înaltă calitate, conţinând 40 de vitamine, minerale, enzime, aminoacizi, plante medicinale şi Coenzima Q10. Toate mineralele cuprinse în produs au fost chelate (legate chimic de proteine) pentru a fi mai uşor absorbabile. Heritage Complete este unul dintre puţinele suplimente care conţin Octacosanol, un nutrient derivat din germenii de grâu. Octacosanolul are proprietatea de a creşte rezistenţa organismului, prin îmbunătăţirea oxigenării tisulare şi scăderea colesterolemiei. Heritage Complete este ideal pentru a fi inclus în programul de reducere a greutăţii corporale, asigurând astfel buna nutriţie a organismului uman. Heritage Complete este un produs 100% vegetal şi 100% natural, care poate fi un factor important pentru asigurarea sănătăţii depline pe parcursul unui program de slăbire. Recomandări de administrare: câte două tablete de trei ori pe zi, în timpul meselor (6 tablete zilnic); se recomandă a se bea câte 8 pahare de apă zilnic.;
   Fiecare 6 tablete conţin:;
  
Beta Caroten 10000 UI
Acid pantotenic 60 mg
Proteinat de Crom 200 mcg
Vitamina D 400 UI
Biotina 300 mcg
Vanadiu 100 mcg
Vitamina E 200 UI
Vitamina K 80 mcg
Molibden 100 mcg
Vitamina C 600 mg
Proteinat de Calciu 200 mg
Silicon 1000 mcg
Acid folic 400 mcg
Iod 150 mcg
Citrat de Bor 3000 mcg
Thiamina (vit. B1) 15 mg
Proteinat de Magneziu 100 mg
Colina 200
Riboflavina (vit. B2) 17 mg
Proteinat de Cupru 2 mg
Inositol 100 mg
Niacina (vit. B3) 40 mg
Proteinat de Zinc 15 mg
PABA 100 mg
Niacinamida 60 mg
Proteinat de Seleniu 70 mcg
Octacosanol 3000 mcg
Piridoxina (vit. B6) 20 mg
Proteinat de Magneziu 10 mg
Usturoi 500 mg
Usturoi 500 mg
Cyancobalamina (vit. B12) 60 mcg
Potasiu proteinat complex 99 mg

Bibliografie, recenzii:

  • Balch, James F. MD and Phyllis A., C.N.C. Prescription for Nutritional Healing, Garden City Park, NY, Avery Publishing Group Inc., 1990.
  • Sienkiewicz Sizer, Frances, and Noss Whitney, Eleanor, Nutrition Concepts and Controversies, Sixth Edition. West Publishing Company, 1994.
  • Wardlaw, Gordon M., PhD., R.D., L.D., and Insel, Paul M., PhD., Perspectives in Nutrition, Second Edition. Mosby, New York, 1990.
Deşi se numesc micronutrienţi deoarece ne sunt necesare în cantităţi foarte mici, vitaminele, mineralele şi oligoelementele au o importanţă majoră în alimentaţia zilnică, lipsa lor creând perturbări în creşterea şi dezvoltarea individului precum şi în menţinerea sănătăţii populaţiei,în mod special preşcolarilor şi femeilor însărcinate în ţările cu un venit mic pe cap de locuitor" se amintea într-un comunicat al OMS din luna aprilie a acestui an.
  Schimbările rapide produse în regimul alimentar ca urmare a dezvoltării industriale şi urbanizării au avut un impact negativ semnificativ în nutriţia populaţiei. De asemenea, procesul de modernizare şi tranziţia economică au ca rezultat mărirea standardului de viaţă şi accesul la diferite servicii care ne îndepărtează de la modelul alimentar sănătos, cum ar fi: oferta mărită de semipreparate la care se adaugă o valoare nutritivă scăzută a alimentelor proaspete în urma practicării unei agriculturi intensive din ultimele decenii.
  Deci suplimentele de vitamine, minerale şi oligoelemente au devenit o necesitate zilnică pentru refacerea organismului în urma stress-ului suportat în fiecare secundă, o dietă alimentară oricât de echilibrată ar fi nereuşind să ne acopere necesarul zilnic, cu atât mai mult dacă recomandăm pacienţilor regimuri hipocalorice în combaterea obezităţii, bolilor cardio-vasculare, diabetului meliteu şi a altor maladii.
  Produsul natural Complete, obţinut pe baza unei avansate biotehnologii de către cercetatorii firmei americane HHPC, ne este atestat de Ministerul Sănătăţii în ultimii ani ca fiind competent, având în compoziţie peste 40 de vitamine şi minerale, legate de proteine pentru o mai bună absorbţie. Pe lângă vitaminele şi mineralele de bază, dintre substanţele active mai amintim: octacosanolul, coenzima Q10, PABA, colina şi inositolul, metale: vanadium, molibdem, crom, seleniu.
  Ana Aslan, o reprezentantă de seamă a României pe plan internaţional în lumea gerontologiei, spunea "să adaugăm viaţă anilor şi ani vieţii ..." şi eu aş continua "... cu o tabletă de vitamine".
  Radu Pitulea, nutriţionist

Price: 150

Inapoi la lista Print