Compania HERITAGE HEALTH PRODUCTS

Modelul clasic de a avea succes chiar funcţionează pentru toată lumea? O simplă privire asupra situaţiei noastre financiare sau cea a rudelor şi prietenilor ne demonstează că lucrând 40 de ani sau mai mult pentru altcineva, doar ca să ai o pensie limitată, nu e de ajuns. De fapt, 95% din persoanele peste 60 de ani nu au destule economii ca să se poată susţine pe o perioadă extinsă. Nu sună chiar a modelul de succes pe care ni-l dorim...
Câţi dintre noi au muncit din greu ani de zile şi totuşi nu au stabilitate financiară? Câţi dintre noi nu stau cu frica că ar putea fi concediaţi? Angajatorii noştri ne tratează corect, aşa cum merităm? Ce răsplată primim că am contribuit la creşterea profitului companiei lor? Ce recompense primim pentru anii de muncă şi dedicare? Ei bine, ca majoritatea persoanelor, ne vom alege cu un cadou ieftin de rămas bun şi o pensie mizeră.

Gândiţi-vă la un lucru: este posibil ca de la o vârstă fragedă să ni se fi inoculat idei şi filozofii care să ne condiţioneze să devenim buni angajaţi, în loc să ne înveţe cum să ne creăm propria securitate financiară în sistemul capitalist? Din păcate, acest tip de gândire este urmat orbeşte de majoritatea oamenilor care se zbat pentru a trăi. Poate sună dur, dar asta e realitatea. În timp ce acest sistem este urmat de majoritatea oamenilor, totuşi, cei care au reuşit să-şi câştige independenţa financiară nu-l urmează pe acesta, dar nici pe cel oferit de Heritage.

Heritage vă oferă un sistem superior, bazat pe puterea capitalismului. Acesta este sistemul după care proprietarii de companii şi persoanele care au afaceri bănoase, de succes, au reuşit să facă avere de secole. De-a lungul istoriei, capitalismul şi sistemul întreprinderilor private s-au dovedit a fi cele mai de succes şi mai puternice sisteme economice din lume.


Dicţionarul Explicativ al Limbii Române defineşte astfel capitalismul:
"Sistem politico-economic care se întemeiază pe proprietatea privată asupra mijloacelor de producţie şi de schimb."

Deşi în ultimii ani am fost educaţi într-o societate capitalistă, multora dintre noi nu li s-a arătat cum să participe direct la acest sistem. Numai acest lucru ar trebui să spulbere acceptarea naivă a individului mediu a unui sistem educaţional făcut să producă frică, angajaţi cu venit fix mai degrabă, decât proprietari de afaceri de succes.

Heritage oferă o oportunitate economică prin care aceia dintre noi care sunt destul de conştienţi pot investi în viitorul lor şi al familiei, folosindu-se de principiile de succes ale celor bogaţi şi faimoşi. Spre deosebire de o slujbă tradiţională, Heritage oferă oportunităţi egale fără precedent, din care putem obţine atâtea compensţii personale şi materiale câte dorim. Neţinând seama de rasă, culoare, sex, religie sau origine, Heritage ne dă tuturor posibilitatea de a profita direct de pe urma eforturilor personale şi ale eforturilor altora, decât să ne folosim timpul şi talentul ca să construim imperii financiare pentru altcineva.

Ca şi distribuitor independent Heritage, putem lucra full-time sau part-time, împărţind cu alţii cele mai bune produse pentru sănătate din lume în timp ce ne bucurăm de recompense imediate şi nelimitate. Cu cât lucrăm mai din greu, cu atât mai repede progresăm şi veniturile noastre vor fi mai mari. Cu Heritage, nu numai că profităm direct de pe urma eforturilor noastre, dar avem posibilitatea de a profita şi de pe urma eforturilor altora - un principiu cu adevărat de succes.

Când miliardarul J. Paul Getty a fost întrebat care este succesul fabuloasei sale averi, răspunsul a fost uimitor de simplu. A spus că secretul este, în primul rând, "găsirea unor produse pe care nu le mai are nimeni şi de care toată lumea are nevoie - produse care sunt consumate şi trebuiesc înlocuite - şi promovarea lor" şi în al doilea rând, "să ne poziţionăm în procesul de marketing în aşa fel încât să putem obţine venituri în urma eforturilor altora". El a adăugat: "Mai degrabă câştig 1% din efortul a 100 de persoane decât 100% din efortul uneia!"

Oportunitatea Heritage ne permite să ne însuşim repede toate aceste secrete de succes, precum şi altele, în scopul folosirii lor în viaţa personală şi în afaceri. Oportunitatea Heritage oferă produse consumabile care furnizează soluţii naturale problemelor moderne ale zilelor noastre şi sunt disponibile numai prin distribuitorii independenţi. Procesul nostru de marketing oferă mai multe căi de a câştiga un venit imediat cât şi metode pentru a obţine succese financiare pe termen lung ca rezultat al eforturilor altora.