Felicitări! Citind aceste pagini aţi făcut primul pas spre o viaţă mai bună.

Poate vă întrebaţi dacă aceasta este o afacere bună pentru dumneavoastră. Chiar puteţi avea o viaţă mai bună alături de Heritage?

Pot să vă răspund în felul următor. În fiecare lună, când cecurile cu bonusuri şi alte avantaje se duc spre mii de distribuitori, avem dovada că oamenii pot obţine succese în această afacere.

Vârsta, educaţia, experienţa sau starea materială nu contează. Dacă există dorinţa de a face ceva mai mult şi dacă v-aţi propus nişte scopuri în viaţă, aveţi tot ce vă trebuie pentru a avea succes. Heritage vă furnizează restul.

În paginile de faţă veţi putea citi cum să vă asiguraţi o sursă de venituri suplimentare pentru dumneavoastră şi familie. Dar, pe lângă toate astea, Heritage mai are un avantaj pe care aproape nici o altă companie nu-l oferă.

Bazându-ne pe ani de observaţii a celor mai de succes distribuitori din sistemul MLM, punem la dispoziţia fiecărui nou distribuitor al produselor noastre "Sistemul de a clădi propria afacere". Aceasta vă ajută şi vă ghidează permanent, de la început şi până la faza în care veţi ajunge să aveţi un venit permanent din această afacere.

Nu numai că puteţi învăţa cum să vă construiţi mai uşor afacerea, dar vă veţi bucura şi de o creştere şi dezvoltare personală.

Aceasta este o afacere uşoară. Doar împărţiţi produsul şi oportunitatea cu alte persoane şi ajutaţi-le şi pe ele să facă acelaşi lucru, aşa cum şi dumneavoastră aţi fost sau veţi fi ajutaţi de alţii.

Sperăm să vă avem alături de noi. Împreună putem să schimbăm în bine mii de vieţi, inclusiv pe a dumneavoastră.


Karl G. Schakel - Preşedinte HHPC


Apreciez foarte mult valoarea sistemului de marketing în reţea.
Persoanele interesate pot face cumpărături în interiorul sistemului şi pot demara imediat, fără investiţii, propria lor afacere, care în scurt timp devine foarte profitabilă. Acest lucru este, după părerea mea, posibil şi mai ales de mare viitor, datorită progreselor tehnologice din informatică. Astfel, o persoană care se implică în acest tip de activitate îşi poate concentra încă de la început toate eforturile în construirea propriei afaceri, beneficiind de toate facilităţile automatizate în loc să îngrijoreze la gândul bătăilor de cap pe care le implică orice afacere de mică anvergură în faza de început. Chiar dacă au bani puţini, în marketing-ul în reţea oamenii pot investi "truda" lor şi învăţa în tot acest timp - să-ţi învingi frica de a fi respins şi să încetezi să te întrebi ce crede lumea despre tine.

Silvia Pintea - HHP România