Mărturii

Adevărata libertate cu Heritage


Imaginaţi-vă că lucraţi doar patru ani, după care veţi atinge un venit constant mai mare decât câştigă majoritatea oamenilor într-o viaţă! Iată ce oferă cel mai bun plan de compensaţii fiecărui distribuitor Heritage.

O asemenea libertate nu se poate obţine fără muncă, dar cu Heritage munceşti doar la început şi vei fi plătit toată viaţa."Credem că Heritage deţine combinaţia perfectă pentru a avea succes. Produsele sunt foarte bune şi practic se vând singure; un plan de marketing din care toată lumea face bani. Compania are integritate personală şi financiară aşa că poţi fi sigur că va fi alături de tine pe termen lung.
Această combinaţie ne-a ajutat şi pe noi să ne putem asigura un venit constant şi sigur şi să avem cu adevărat libertatea pe care ne-am dorit-o mereu ca să ne putem petrece mai mult timp cu fetiţa noastră.
În cursul anului 1996 m-am îmbolnăvit şi nu am mai putut să lucrez aşa mult, lucru care se simţea mult în veniturile familiei. Acum, vestea cea bună e nu numai că cecul soseşte la timp în fiecare lună, dar suma primită este din ce în ce mai mare!"

Tom şi Linda M. - Cape Cod, Massachusetts, USA