Întreţinerea sănătăţiiPromotional: Livrare gratuita in toata tara, prin posta sau curier rapid, pentru comenzi de minim 150 lei. Pentru valori mai mici: livrarea prin Posta Romana 10 lei, prin curier rapid 25 lei*.

*Expedierea produselor prin curierat rapid se face numai in cazul platii in avans, dupa primirea dovezii de plata (ordin de plata, transfer online etc) de la client, prin e-mail, la office@heritage.ro, sau fax la 0213206137.

Complete

Supliment de înaltă calitate, conţine 40 de vitamine, minerale, enzime,aminoacizi, plante, coenzima Q10, Octacosanol (derivat din germeni de grâu).Creşte rezistenţa organismului. Este un supliment ideal în programul de reducere a greutăţii.

pret: 150 LEI
180 tablete
detalii

Platinum

Cei mai puternici antioxidanţi naturali, oligomerii de proantociani (OPC). O combinaţie sinergică de scoarţă de pin şi seminţe de struguri, împreună cu bioflavonoide. Împiedică formarea radicalilor liberi şi îmbunătăţeşte activitatea vasculară.

pret: 150 LEI
90 capsule
detalii

Cat's Claw (Gheara Mâţei)

Adjuvant în tratamentul bolilor dermatologice, alergice, artritelor, infecţiilor virale, sindromului premenstrual şi tulburărilor imunitare. Proprietăţi imunostimulatoare, antigripale, antitumorale, antioxidante, antivirale şi antiinflamatorii. Antigripal.

pret: 150 LEI
120 capsule
detalii

Olakino Noni

Fructul Noni a fost folosit în medicina tradiţională din Sud-Estul Asiei, Australia, Filipine, Guam, Insulele Marshall, Tahiti şi Insulele Hawaii

pret: 150 LEI
90 capsule
detalii

Ursomax 40 CPR

Supliment alimentar, detoxifiant eficient, profilaxia aterosclerozei, controlul sindromului metabolic si profilaxia neoplaziilor, distiroidii (hipotiroidismul functional, iatrogen sau chirurgical, hipertiroidismul necomplicat cu tireotoxicoza), diabetul zaharat de tip I si II; dislipidemie mixta, perioadele de convalescenta; curele de slabire, antihelmintic, edem asociat cu hipertensiune arteriala, guta, pneumopatii, hepatopatii, neurastenie, neoplasme.

pret: 59 LEI
40 tablete
detalii

Bitter "Taina Plantelor"

Tonic, stimulent general al organismului, imbunatatirea circulatiei periferice, antihemoroidal, usor laxativ, imunostimulent, depurativ, digestiv, coleretic-colagog, analgezic, geriatric, antioxidant.

pret: 30 LEI
200 ml
detalii

Bitter "Taina Plantelor" fara alcool

Proprietati

- tonic, stimulent general al organismului, imbunatatirea circulatiei periferice, antihemoroidal, usor laxativ, imunostimulent, depurativ, digestiv, coleretic-colagog, analgezic, geriatric, antioxidant.

pret: 11 LEI
200 ml
detalii

Bitter "Taina Plantelor" gel

Proprietati

- tonic, stimulent general al organismului, imbunatatirea circulatiei periferice, antihemoroidal, usor laxativ, imunostimulent, depurativ, digestiv, coleretic-colagog, analgezic, geriatric, antioxidant.

pret: 22 LEI
50 ml
detalii

Elixirul vietii Ro

Proprietati

- tonic, vitaminizant, energizant, detoxifiant, antiseptic, bacteriostatic şi bactericid, hipocolesterolemiant, hepatotrofic.

pret: 21 LEI
250 ml
detalii

Protonic Plus

Proprietati

Protonic + este un supliment alimentar funcţional format dintr-o componentă polenică şi una probiotică cu acţiune de prevenire şi tratament al afecţiunilor benigne de prostată, de reglare a funcţiei digestive şi control ponderal, de prevenire a afecţiunilor cardiovasculare, detoxifiant, neurotonic şi cu efecte geriatrice. Produsul are acţiune imuno­modulatoare şi de stimulare a sistemului endocrin. Vitaminizează şi remineralizează organismul.

pret: 20 LEI
250 ml
detalii

Coenzima Q 10

Antioxidant : inhibă formarea radicalilor liberi, îi neutralizează şi elimină pe cei deja formaţi, radicali care sunt implicaţi în apariţia cancerelor, a bolilor cronice cardio-vasculare, nervoase, degenerative, inflamatorii, reumatismale, dar şi în îmbătrânirea precoce a organismului.

pret: 27.50 LEI
60 tablete
detalii

Laptisor de matca 150 mg

Lăptişorul de matcă este produsul de secreţie al glandelor hipofaringiene şi mandibulare ale albinelor tinere (albine doici) destinat hrănirii mătcii coloniei şi larvelor în primele lor 3 zile de dezvoltare. Cunoscut ca un adevărat “cocktail” de vitamine ale grupului B lăptişorul de matcă este definit şi ca fiind un gel protidic hiperconcentrat în care se regăsesc din abundenţă aminoacizi liberi, proteine şi enzime, acizi nucleici, la care se adaugă macro şi oligoelemente.

pret: 15 LEI
150 mg
detalii

Propoliv extract

Combinatie sinergica de compusi naturali cu actiune antioxidanta ( polifenoli) ce ajuta la protejarea celulelor organismului impotriva actiunii nocive a radicalilor liberi.

pret: 42 LEI
30
detalii

Tinctura de propolis

Propolisul este un produs natural recoltat de albine de pe mugurii şi scoarţa unor arbori şi arbuşti. Compoziţia sa complexă relevă prezenţa de răşini, balsamuri, uleiuri eterice, substanţe minerale, ceară vegetală şi ceară de albine. Constituienţii de bază cu un larg spectru de acţiuni terapeutice sunt compuşii de natură flavonoidică.

pret: 17 LEI
30 ml
detalii

Polen granule

Polenul recoltat de albine este un produs natural dietetic pentru toate vârstele. Polenul recoltat de albine se prezintă sub formă de ghemotoace (granule) aşa cum sunt colectate de către albine, de diferite culori (polen poliflor sau monoflor).

pret: 18 LEI
150 g
detalii

Propolis spray

Extract alcoolic de propolis 10%. Acţiune farmacoterapeutică: Fiind bogat în balsamuri, răşini, uleiuri eterice, ceruri şi mai ales în flavonoizi naturali, propolisul are proprietăţi eutrofice, biostimulatoare, antiseptice, cicatrizante, keratolitice.

pret: 19.50 LEI
50 ml
detalii

Miere salcam

Mierea de salcam este aproape incolora sau galben deschis, cu gust pronunţat dulce, cu aromă discretă, specifică mierii de salcâm. Valoarea energetica este de 300 kcal/100 g produs

pret: 17.00 LEI
500 g
detalii

Propoliv Extract - Junior

- Contribuie la mentinerea unui sistem imunitar sanatos - Ajuta la mentinerea bunei sanatati a sistemului respirator si a sistemului digestiv - Ajuta la mentinerea unui sistem imunitar sanatos - Contribuie la mentinerea bunei functionari a ficatului - Ajuta in tulburari dispeptice de etiologie variabila

pret: 43 LEI
60 tablete
detalii

Miere poliflora

Recomandări: hipolipemiantă (scade nivelul lipidelor sanguine). Recomandări speciale: ca agent hipocolesterolemiant şi antiar¬teriosclerotic. In functie de flora predominant de la care a fost recoltata ea poate imprumuta din insusirile nutritive si terapeutice ale plantei de provenienta.

pret: 12.50 LEI
500 g
detalii

Miere tei

Recomandări: acţiune sedativă, antispastică, calmantă pentru sistemul nervos, uşurează digestia stimulând secreţia biliară, uşor hipnotică; are efect asupra durerilor de stomac, atenuându-le. Este un tonic puternic cu efecte antiseptice şi neurosedative.

pret: 13 LEI
500 g
detalii