InscriereTermeni si conditii de utilizare a site-ului

Site-ul web www.heritage.ro este public, anumite functii, servicii sau informatii fiind disponibile numai membrilor inregistrati si conectati in urma unei proceduri de autentificare. In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii de utilizare va rugam sa nu va inregistrati si sa nu utilizati serviciile si informatiile oferite de acesta.

Politica de confidentialitate

Accesul la sectiunile, informatiile si serviciile restrictionate public, disponibile membrilor www.heritage.ro se face pe baza de identificator unic (username) si parola. Pentru a intra in posesia acestor informatii de autentificare, utilizatorii trebuie sa completeze un formular de inregistrare, care poate contine informatii cu caracter privat. Informatiile colectate sunt supuse politicii de confidentialitate si nu pot fi transferate tertilor, fiind folosite numai in scopul derularii online a activitatilor comerciale si imbunatatirii serviciilor oferite vizitatorilor.

Crearea unui nou cont se poate face urmand urmatoarea adresa: http://www.heritage.ro/index.pl/oportunitate?op=newAccount

Va rugam sa alegeti la inceput intre persoana juridica si persoana fizica pentru a usura munca echipei noastre in momentul in care trebuie sa facturam produsele solicitate de dumneavoastra.

Va mentionam ca anumite campuri din formular (CNP sau CUI, adresa ) sunt obligatori si exista tocmai pentru a avea suficiente date in vederea facturarii.
www.heritage.ro poate impartasii informatiile cu caracter personal numai cand legea prevede in mod special acest lucru sau cand se impune protejarea drepturilor si intereselor operatorului.

Operatorul site-ului poate dispune in orice moment blocarea conturilor de utilizator deschise pe www.heritage.ro daca se constata incalcarea termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului.

Limite de responsabilitate

www.heritage.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele prejudicii aduse de utilizarea sau interpretarea informatiilor publicate pe site, atat de operatorul acestuia cat si de parteneri, membri sau vizitatori. Operatorul nu poate fi facut raspunzator pentru intreruperea functionarii serviciilor site-ului, indiferent de motiv.