HIV, hepatita Bscrisoare adresată revistei "Formula As"

Sunt o cititoare fidelă a revistei dumneavoastră de aproximativ doi ani, de când o boală incurabilă şi nedreaptă mi-a distrus orice vis şi speranţă. Citind publicaţia dumneavoastră cu foarte mult interes, m-am hotărât să vă scriu şi eu povestea mea acum când, totuşi, s-a întâmplat ceva incredibil în viaţa mea, cu ajutorul revistei "Formula As".
În urmă cu trei ani am adus pe lume un copil, dar drept "răsplată", în urma unei transfuzii de sânge, am contactat necruţătorul virus HIV şi hepatita B. după aproximativ nouă luni, mi-a apărut o explozie ganglionară latero-cervicală. În urma mai multor analize efectuate, am aflat tragicul adevăr: aveam SIDA în stadiul B3, plus hepatita B. am urmat şi urmez tratamentul clasic ce mi-a fost acordat, dar am fost nevoită să renunţ la toate activităţile de până atunci, din cauza stării de sănătate.
Într-unul din articolele revistei am citit despre un produs natural (Heritage Cat's Claw sau "Gheara Mâţei"), despre care se spunea că a dat rezultate formidabile în îmbunătăţirea stării de sănătate a organismului, afectate de anumite boli: cancer, ulcer, hepatite şi chiar HIV. Este adevărat că la început am fost puţin sceptică, dar mi-am zis că merită încercat. M-am prezentat la firma importatoare de unde am primit toate detaliile despre eficacitatea acestui produs.
Rezultatele nu au întârziat să apară; după numai două săptămâni, starea fizică mi s-a îmbunătăţit considerabil, iar după doar două flacoane de Cat's Claw, ganglionii au început să se retragă, unii dintre aceştia chiar total. Ficatul, care până atunci mă durea la cel mai mic efort, acum pot spune că nu mai ştiu ce înseamnă durere de ficat, chiar dacă eforturile pe care le fac sunt mult mai mari. În aproape 40 de zile am luat 6 kilograme, iar starea generală a sănătăţii este aproape cu cea a unui om sănătos.
Văzând rezultatele obţinute, la recomandarea medicilor consultanţi ai firmei Arhitectural, am început să iau încă un produs, Heritage Platinum, care se asociază foarte bine cu Cat's Claw, iar starea mea generală este acum cu mult mai bună decât cea anterioară.
Am scris aceste rânduri în ideea că şi alte persoane care suferă de această necruţătoare boală să beneficieze de acest tratament 100% natural, care nu le poate aduce decât un plus de sănătate şi încetinirea evoluţiei bolii.
PS: Din motive personale, nu-mi voi divulga numele şi nici adresa.

V.M - Romania