Istoricul companiei

Heritage Health Products Company - fondată în 1993 şi fără datorii încă de la început - are ca ţintă găsirea celor mai bune soluţii pentru vindecarea problemelor de sănătate cu care se confruntă oamenii din întreaga lume. Heritage este o companie bazată pe o înaltă calitate, tehnologie de vârf, ingeniozitate şi integritate, principii care işi au rădăcinile în legăturile strânse cu pământul. Aceasta este moştenirea familiei Schakel, care a cultivat de peste 40 de ani pământuri in vestul Statelor Unite ale Americii.

Vrem să împarţim această moştenire cu voi.

O afacere de familie în adevăratul sens al cuvântului, Heritage este loială angajaţilor săi şi distribuitorilor independenţi, de la care aşteaptă acceaşi loialitate. Dorinţa noastră de a lucra cu distribuitori independenţi şi faptul că facem tot posibilul ca să le furnizăm toate materialele necesare pentru a avea succes, este recunoscută printre cei care ştiu despre afacerile MLM.
Fondatorilor Karl Schakel şi Wayne Harding li s-a alăturat Dan Faller, un milionar care şi-a câştigat averea prin strădanii propri, înainte de a se alătura companiei Heritage. K.G. Schakel s-a alăturat şi el echipei, la început ca şi preşedinte, apoi ca şi co-acţionar. Toţi aceştia împărtăşesc aceeaşi convingere: aceea de a-i ajuta pe oameni să se ajute singuri ca să fie sănătoşi şi să prospere în acelaşi timp. De aceea s-a născut compania Heritage Health Products, în mai 1993.
Împreună, cei patru acţionari ai companiei au o experienţă cumulată de peste 150 de ani de conducere a unor afaceri de succes. Acest lucru conferă Heritage o puternică stabilitate care nu este des înâlnită în alte companii. Datorită propriului succes înregistrat, proprietarii au un puternic respect pentru principiile antreprenoriatului şi ale împlinirilor personale. Dar Heritage este în acelaşi timp un mediu hrănitor, bazat pe o puternică muncă de echipă şi o atmosferă de susţinere.

O afacere globală

Cu sediul în Fort Collins, Colorado, la picioarele Munţii Stâncoşi, Heritage Health Products este cu adevărat o afacere de familie - dar, în acelaşi timp, este o companie cu răspândire globală. Preşedintele companiei, K.G. Schakel împreună cu tatăl său, Preşedintele Consiliului de Administraţie Karl Schakel, au petrecut mulţi ani în străinătate, pornind şi conducând mai multe afaceri în domeniul agricol. Au construit ferme pentru muncitorii din Arabia Saudită, Venezuela, Paraguay, Jamaica, Republica Dominicană, Chile etc. În tot acest timp, au supravegheat producţia şi distribuţia a zeci de mii de acrii de culturi. Heritage are puternice legături cu comunităţi din întreaga lume şi în prezent are depozite în 15 ţări, printre care Taiwan, Austria, Romania, Mexic, Guatemala, Costa Rica, Panama, Ecuador, Republica Dominicană, Venezuela, Argentina, Columbia.

Viitor

Heritage Health Products există încă din 1993 şi acum, în 2007 este în plină înflorire - o perioadă de timp considerată mult prea mare pentru o companie MLM, piaţă în care astfel de companii apar şi dispar permanent. Heritage are această rezistenţă tocmai pentru că noi înţelegem dorinţa distribuitorilor de a fi trataţi individualizat, nu doar ca un simplu membru. La Heritage puteţi conta pe o reputaţie solidă şi pe un sistem probat, verificat şi ajustat nevoilor fiecăruia. Noi vă oferim toate acestea într-un mediu cald, familial, care a ajutat mii de oameni să "dea lovitura" cu propria afacere. De ce nu şi tu?