Rejuvenate – cum să ne prelungim viaţaContinuăm şi în această săptămână prezentarea beneficiilor plantelor tămăduitoare din lumea largă, valorificate în produse naturiste obţinute pe baza celor mai avansate biotehnologii.

În general, tulburările hormonale sunt legate de vârstă, iar factorul cel mai important în apariţia unor astfel de dezechilibre este DHEA (dihidroepiandrosteronul). Acesta este produs de glandele suprarenale, fiind un precursor al hormonilor sexuali şi al altor hormoni. Nivelul maxim de DHEA este atins la 18-25 de ani, apoi producţia lui scade progresiv, astfel încât la 50-60 de ani nivelul lui este foarte scăzut. Studii clinice efectuate timp de 12 ani, în special în SUA, pe persoane de sex bărbătesc, cu vârste între 50 şi 79 de ani, au demonstrat că nivelul DHEA a scăzut odată cu înaintarea în vârstă şi este foarte mic la cei suferinzi de boli cardiovasculare.

Produsul Rejuvenate, ce conţine Wild Mexican Yam, este obţinut dintr-o plantă numită Dioscorea Villosa, a cărei structură moleculară este aproape identică cu precursorii hormonali naturali. Prin calităţile sale, Dioscorea Villosa permite organismului să-şi normalizeze în mod natural producţia de hormoni.

S-a dovedit faptul că DHEA este esenţial în prevenirea bolilor cardiovasculare, a hipercolesterolemiei, a diabetului zaharat, a osteoporozei, a obezităţii, a cancerului şi a maladiei Alzheimer. Intervine de asemenea în tulburările de memorie, în dereglările sistemului imun, în oboseala cronică, în hipertensiune, în dereglările sindromului premenstrual şi tulburările legate de menopauză. Heritage Rejuvenate mai conţine şi alte plante: un protector hepatic, polizaharide din aloe vera, vitamina B5 (acid pantotenic), vitamina C şi gingseng, care are acţiune sedativă, cardiotonică, afrodiziacă, antiacneică şi antiastenică. Produsul conţine o combinaţie de plante care protejează ficatul, ajută la buna funcţionare a glandelor suprarenale şi reechilibrează funcţiile hormonale. De asemenea, produsul vă va ajuta să vă simţiţi mai bine, să arătaţi mai tânăr şi să vă prelungiţi viaţa. Procesul de îmbătrânire nu poate fi oprit, dar poate fi încetinit şi multe din efectele lui secundare pot fi mult diminuate consumând două-trei capsule pe zi din acest produs, care are avantajul că este sută la sută natural.

Dr. Silvia Moldovan
Medic specialist de laborator