Heritage Complete – suplimentul nutritiv care alungă foameaOrice dietă are nevoie de un supliment nutritiv.

Cum putem evita foamea şi în acelaşi timp să ne hrănim corespunzător? Foarte simplu. Folosind suplimentele nutritive care inhibă senzaţia de foame. În urma unui regim de slăbire, organismul pierde, pe lângă kilogramele în plus, şi o mulţime de substanţe esenţiale. Corpul nostru repară şi construieşte unele ţesuturi în procesul numit anabolism. Orice dietă alimentară, oricât de echilibrată ar fi, nu reuşeşte să acopere în totalitate necesarul zilnic de vitamine, minerale şi aminoacizi de care organismul are nevoie pentru menţinerea unei stări de sănătate optime. Pornind de la aceste premise, firma HERITAGE a realizat un produs natural 100% numit “COMPLETE”, un supliment alimentar echilibrat care conţine peste 40 de vitamine biodisponibile şi minerale legate de proteine pentru a fi făcute mai uşor absorbabile la nivelul tubului digestiv. Produsul mai conţine şi octacosanol, un nutrient derivat din germeni de grâu, care are rolul de a mări rezistenţa organismului, precum şi coenzima Q10. Conţine usturoi, bine cunoscut pentru proprietatea lui de a inhiba aglutinarea trombocitelor în interiorul vaselor de sânge, PABA, care acţionează ca o coenzimă în scindarea şi utilizarea proteinelor, intervenind şi în sinteza acidului folic. Cu colina şi inositolul necesare în procesul formării lecitinei se măreşte capacitatea de memorare, iar împreună cu vitaminele din complexul B se asigură integritatea şi buna funcţionare a sistemului nervos.

Vitaminele A, C, D, E şi complexul B sunt esenţiale vieţii pentru că ele reglează metabolismul. Aceste vitamine nu pot fi sintetizate în organism, produsul COMPLETE fiind astfel conceput încât să acopere nevoile zilnice necesare menţinerii unei stări optime de sănătate. Mineralele îndeplinesc în organism funcţia de coenzime, intervenind în transmisia neuronală, contracţia musculară, permeabilitatea celulară, formarea elementelor sanguine etc. Dintre acestea trebuie menţionat zincul, necesar creşterii funcţiei sistemului imun, seleniul, care protejează organismul împotriva diferitelor forme de cancer, magneziul, calciul, cuprul, potasiul şi altele.

În condiţiile stilului de viaţă modern, singura cale pentru a ne asigura o alimentaţie corespunzătoare este să apelăm la suplimentele de hrană nu numai pentru a ne prelungi potenţial viaţa, ci, mai ales, pentru a avea un organism sănătos.

Dr. Silvia Moldovan
Medic specialist pediatru şi de laborator clinic