Heritage Gold conţine enzime de “aur” pentru digestieContinuăm şi în această săptămână prezentarea beneficiilor plantelor tămăduitoare din lumea largă, valorificate în produse naturiste obţinute pe baza celor mai avansate biotehnologii.

Organismul uman este un sistem biologic deschis care are nevoie zilnic – pentru desfăşurarea normală a funcţiilor sale – de un număr de circa 40 de substanţe (apă, minerale, aminoacizi esenţiali, lipide, vitamine, glucide etc.), pe care şi le procură printr-o alimentaţie adecvată. Prin intermediul anumitor reacţii fizico-chimice, sistemul digestiv transformă alimentele ingerate în molecule uşor de absorbit de către sistemul digastiv, care apoi sunt transportate pe cale sanguină şi/sau limfatică la “laboratorul central al organismului”: ficatul. Aici se desfăşoară şi metabolismul intermediar, una din verigile metabolismului general, ce include totalitatea transformărilor pe care diferite substanţele suferă în organism, asigurând astfel energia, secreţia, excreţia, refacerea substanţelor care se pierd şi a celor care intră în compoziţia ţesuturilor şi a lichidelor din organism. Toate aceste procese au loc cu implicarea a milioane de enzime, fără de care viaţa nu poate exista. O rezervă de enzime există în organism încă de la naştere. O altă parte este adusă de alimentele pe care le consumăm, dar, din cauza procesului de preparare termică, 90 la sută din enzimele conţinute în alimente se distrug. Alimentele crude, însă, sunt mai uşor de digerat deoarece ele conţin deja astfel de enzime. Când hrana consumată este în mod predominant gătită, tubul digestiv nu conţine suficient de multe substanţe enzimatice pentru a digera complet alimentele ingerate. În acest caz, pentru a duce la bun sfârşit digestia, organismul trebuie să împrumute enzime din alte sisteme. De aceea, pe măsură ce îmbătrânim, devine din ce în ce mai greu pentru corpul nostru să producă plusul de substanţe necesare digerării alimentelor gătite, aceasta şi datorită faptului că ne naştem cu un rezervor limitat de enzime, care sunt “uzate” în timpul vieţii. Scăderea rezervei are drept consecinţă o digestie incompletă, un metabolism scăzut, vitalitate scăzută şi îmbătrânire prematură. Pentru a menţine cantitatea necesară de substanţe enzimatice necesare organismului trebuie ori să ne alimentăm cu hrană crudă, ori să ne suplimentăm dieta cu enzime.

Heritage Gold este fabricate din enzime naturale din plante, acidophilus şi plante medicinale care ajută împreună la digestia hranei. El conţine: protează, amilază, lipază, celulază, lactază, busuioc, acid pantotenic, acidophilus şi catusnică.

Heritage Gold este un supliment ale cărui enzime naturale pot ajuta la digestia tuturor tipurilor de alimente. Este recomandat celor care au probleme legate de insuficienţa digestivă, celor cu tulburări funcţionale ale vezicii biliare şi celor care doresc să-şi îmbunătăţească în general calitatea vieţii. Produsul nu are contraindicaţii şi, pentru a obţine cele mai bune rezultate, se recomandă una sau două capsule înaintea mesei sau în timpul acesteia.

Dr. Silvia Moldovan
Medic specialist de laborator